|
|||||
Полудява ли?
6 мнения
• Страница 1 от 1
Полудява ли?Здравейте! Пиша ви,защото моята котка започна да се държи много странно!От 3-4 дни доста често си гони опашка,ръмжи си,хапе си я и влага много злоба в това!Знам че попринцип е нормало, котките да си гонят опашките,но не е нормално да го прави толкова често и толкова дълго време.Понокога дори имам чувството, че си имам куче,защото наистина ръмжи като куче.Вечер понякога по 30-40минути само си гони опашката и ръмжи.Започвам да се притеснявам какво става с нея!Моля ви,ако някой знае на какво се дължи това да ми помогне!Благодаря предварително!
Re: Полудява ли?Аз мисля че няма нищо притеснително в това. И моята котка редовно ръмжи и хапе като куче.
Re: Полудява ли?Здравейте! Моят котарак е на 5 г. некастриран, но изкючително страхлив. В петък заминахме на гости при майка ми. На следващия ден Пипо ме нападна за първи път!!! Имам спукани вени на крака и целият ми крак е в рани от ноктите и зъбите му. Майка ми има три кастрирани женски котки и един некастриран мъжки. Най- вероятно това е причината. Оставих го при нея, защото само като ме види, започва да издава ужасяващи звуци, такива както преди да ме нападне. Мисля да го кастрирам, но не зная дали ще помогне. Моля ви за съвет!!
В началото на м. февруари се преместихме в нов дом.Може би агресивното му поведение е в следствие на стрес...
Re: Полудява ли?Котките са много чувствителни към промените.При подобни ситуации просто трябва да бъдете по-търпелива и да не го закачате.
Re: Полудява ли?Здравей , може би мога да ти кажа защо котката ти е така . м0йта котка беше така , това започна след като и се случи много лош инцидент . Предполагам , че за да ръмжи и хапе упашката си тя/той трябва да има основателна причина (пр. да изтръпва , да не я чуства , а даже може и да я сърби затова да я хапе а защо ръмжи тогава .. защото се ядосва че неможе да направи това което си е намислила .) не сам специалист но понеже имам 3 котета имам известно представяне . ако продължи това сълго време може и е препоръчително да я/го заведеш пи Ветеренален доктор
6 мнения
• Страница 1 от 1
|