|
|||||
Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )
6 мнения
• Страница 1 от 1
Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )ето нашите малки бонбони
Re: Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )
Re: Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )още един дребосък
Re: Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )Поздравления имате си страхотни сладурчета !
Re: Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )и е ясно, че доста са пораснали до сега, ако може добавете снимки
Re: Екзотични котенца! ( късокосместа персийка )Здравейте, сладурковци! Нова съм в темата и във форума:))) Но много се надявам някой да ми даде отговор на въпроса ми и напоследващите по-накактък живот и здраве:)
Та, преди месец семейния съвет се решихме на коте- британска късокосместа решихме да е, но с течтние на времето се поогледахме и в други породи и обяви и се решихме на "екзотик-късокосмест" Взехме си го преди 10 дни, днес стана на месец и 7 дни за 250 лв...от една дама от Разград. В крайна сметка бяхме малко поизлъгани относно храненето на котето и останалите грижи около него( та то си е точно като човешко бебе ) Но няма да влизам в подробнсоти(сами сме си виновни, че си навихме на пръста и се втурнахме в това смело начинание), който има представа от котки разбира за какво иде реч за коте на 30 дни...Вече котето се чувства супер, наддаде за 10 дни със 130 гр:)) Сега обаче възниква и въпрос изобщо котето такава порода ли е, защото дамата има доста обяви из нета( които за съжаление проучихме по-късно и се оказа една доста изпечена лъжкиня..., но нейсе котето ще си го гледаме дори и от казана да е...).. Та така, може ли някой да ми каже това коте дали е Екзотик-късокосмест както бе посочено в обявата или е някаква странна смесица, която и самата продавалка не знае....Благодаря предварително на отговорилите ми и извинявайте за правопосните грешки, но съм леееко поизнервена! Надявам се да ми отговорите, за да знаем поне какви грижи да полагаме според породата му.
6 мнения
• Страница 1 от 1
|