ФОРУМ
   Начало  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви  

Женска котка пикае в леглото.

Клуб на европейската котка

Женска котка пикае в леглото.

Мнениеот abbyblack » 09 Юни 2020 12:28

Здравейте!

Може и да има такава тема вече, но се рових из форуми и четох подобни теми и не намерих нищо което да отговаря точно на моя случай.

Имам котка на около 10м. Осинових я когато беше на около 4м. След първия месец започна периодично да ми пикае в леглото. Понеже съм гледала котарак и след кастрация спря да го прави, кастритах и нея. Уви, не помогна в конкретния случай. Карала съм се, или съм чистила опиканото без да индикирам раздразнението си. Пробвах да натрия цитрусови кори по леглото, четох някъде, че това помага - е, при мен не помогна. Спирала съм й достъпа до спалнята за седмица, две - не помогна. Пикае само по леглото и никъде другаде. Тоалетната се сменя през 2 седмици максимум, като през това време обирам изпражненията от нея. Тоалетната е от затворен тип със силиконов гранули. Не е до здравословен проблем, защото не се случва на други места и е видимо, че го прави напук. Живея сама, никой не идва в нас, нито ми спи на леглото. Също така работя от вкъщи, т.е постоянно съм си вкъщи и съответно й обръщам внимание. Котката не е малтретирана и има един куп играчки. Нямам други домашни любимци.

Аз стигнах до задънена улица и не знам вече как да разгадая това поведение. Ако някой има идея на какво се дължи и как да я спра, ще съм благодарна да сподели.
abbyblack

Назад към Европейска котка

| Начало  | Форум  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви
© Copyright 2009 Котка.bg    Powered by phpBB ©