|
|||||
Стрес или бъбречна недостатъчност?
1 мнение
• Страница 1 от 1
Стрес или бъбречна недостатъчност?Здравейте! Имам четири годишна ангорка, на име Вики. Често пътуваме и се връщаме от морето. Та, преди около месец пътувахме натам с котаната. Седяхме там около тридесет дни, Вики тъкмо се приспособи (не отива за първи път там), и се наложи да си тръгнем, като пътуването беше много тежко за нея. След два дни, аз и баща ми заминахме към морето отново, а котката остана с майка ми. Седяхме там около пет дни и пак се прибрахме. Проблемът е, че котката има намален апетит, яде само вечер, и то само паучове. Пие повече вода, но това, предполагам, е заради жегата. По-поспалива е от обикновено, но ако я разиграя, тя тича, скача, но после пак ляга. Едното ми предположение за поведението й е стресът-тежкото пътуване, отсъствието на други членове от семейството и т.н. О, и забравих да кажа, че Вики непрестанно се крие в коша за пране. А другото ми предположение относно поведението й, е бъбречна недостатъчност. Много съм притеснена, защото Вики досега никога не се е държала така. Вие какво мислите, има ли нужда да я заведа на вет?
1 мнение
• Страница 1 от 1
|