>Здравейте моят котарак още няма годинка казва се томи . преди няколко дена се върна от двора с раничка над горната лява лапа на рамото по точно дупка веднага го промих , понеже кървеше спрях кървенето слагах му и прахче за залепяне , тогава той почна да повръща два дена и като отидохме на ветеринар чичо доктор каза че има нормална температура , няма твърд корем и му би антибактериялна инжекция , два дена ще го държи каза но два дена той само спи не яде , почнах да го храня с любимите му лакомства но с капкомер , но пак повръща днес на два пъти Ð
нещо жълтиникаво . ПОМОГНЕТЕ МИ не знам какво да го правя , обикновено е много жизнен гони си играчката мишето и ми я носи аз я хвърлям той пак я носи и така поне 40 пъти много обича да си хапва и е много жизнен , а сега .... ;( не знам дали е от антибиотика , и не му понася , днес едва преди час почна да иска да излиза на вън , раната му е зараснала . но се тревожа за него защото и вчера и днес страда от треска . Някой може ли да ми помогне какво му е ? много ви благодаря предварително